Blazsovits Éva

A Sasadi Bölcsőde & Miniovi vezetője, a fenntartó Kisdedóvó Alapítvány kuratóriumának elnöke vagyok. A bölcsőde és miniovi megalapítása előtt, más területen működő cégeket vezettem. Felsőfokú külkereskedelmi végzettséggel rendelkezem.

Háromgyermekes édesanyaként, szülőként is át tudom érezni a gyermekek nevelésével kapcsolatos nehézségeket. Megfelelő empátiával fordulok a családok felé, amely nagymértékben segíti a velük való hatékony együttműködést. Hiszek abban, hogy a későbbi jó iskolai teljesítményt, majd sikeres életet a rendszeres sportolással, az angol nyelv megszerettetésével lehet megalapozni.

Az intézmény sikeres működése múlik rajtam, ez az én örömmel vállalt munkám és felelősségem. Fontos feladatom a nálunk dolgozó munkatársak kiválasztása, motiválása és megtartása, valamint jó hangulatú és felelősségteljes napi munkavégzésük megszervezése. Munkatársaim a gyermekek igényeit helyezik előtérbe, összetartó, egymást kisegítő csapat, akik a szülőkkel is hatékony együttműködésre képesek.

A gyermekek, a szülők és a munkatársak igényeinek, elvárásainak és érdekeinek az összehangolása komplex, igazi kihívást jelentő feladat, amelyet én nagy tapasztalattal fáradhatatlanul és szeretettel végzek.

Működésünk tárgyi és pénzügyi feltételinek megteremtése a folyamatosan változó jogi környezetben sok kihívást tartalmazó alkotó tevékenység.

x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)