Sasadi magánbölcsőde

Az Ön számára legfontosabb a gyermeke. Szeretne neki többet adni, mint amit egy túlzsúfolt állami intézményben kaphat.

A MAGÁNBÖLCSŐDE ELŐNYEI:

  • A kisebb gyermeklétszám lehetővé teszi a személyes gondoskodást és az egyénre szabott foglalkoztatást szakképzett pedagógusok segítségével.
  • Kisebb a megbetegedések esélye, mint a nagyobb létszámú gyermekközösségekben.
  • A magán bölcsődében a szolgáltatás a szülő igényeihez igazodik: rugalmasabb munkabeosztást tesz lehetővé, tekintettel van a szülő munkaidejére.
  • Extra hosszú nyitva-tartás.

Miért fontos, hogy hova íratja be gyermekét?

Amikor a szülő bölcsődét keres, komoly gondot okoz, hogy melyik intézményt válassza, hiszen ez a választás meghatározó gyermeke jövője szempontjából. A környezet, amelyben a gyermek a nap legnagyobb részét tölti, döntő hatással bír az egész későbbi életére.

Nálunk a szülőktől való elszakadás zökkenőmentesen történik. Pedagógusaink gondoskodó figyelemmel tekintenek minden hozzájuk kerülő gyermekre.

A bölcsit, ahol a gyerekek napjuk nagy részét töltik, úgy rendeztük be, hogy a bútorok és a berendezési tárgyak mérete igazodjék a gyerekekhez. Ez arra ösztönzi őket, hogy önállóan kiszolgálják magukat, és ez a fajta önállóság egész későbbi életükre pozitív hatással van.

Fontos feladatunknak tekintjük a bölcsődés korú gyermekek készségeinek megalapozását, fejlesztését, amelyek képessé teszik a gyermekeket az együttélésre, a társaságba való beszokásra.

Beszoktatás

Javaslatunk a következő:

Azoknál a gyermekeknél, akik először válnak el a szülőtől és kerülnek közösségbe, különösen fontos a fokozatos beszoktatás. Az első napokban a szülő legyen ott a gyermekkel. Délelőtt 4-5 órát töltsenek a bölcsődében, és ebédeljen ott. Legkorábban csak az első hét végén aludjon a bölcsődében először.

A korábban már más intézménybe járt gyermekeknél az egyéni sajátosságokhoz, igényekhez alkalmazkodva szervezzük a beszoktatást.

Amit kérünk:

  • Váltóruha, váltócipő
  • Fogkefe, fogmosó pohár
  • Nem szobatiszta gyermekeknek pelenka

A gyermekek számára biztosítjuk a tisztasági csomagot, ágyneműt és azok mosását. Biztosítjuk továbbá a foglalkozásokhoz szükséges anyagokat és eszközöket. 

Az 1 - 3 évesek MINI csoportjában 3 fő kisgyermek gondozó-nevelő és 1 fő gyermek szakápoló végzi a gondozás napi feladatait és a játékba integrált kötetlen foglalkozásokat. Figyelembe veszik az egyéni bánásmód és a differenciált fejlesztés követelményeit.

Képzett és tapasztalt szakemberek csapata 10 éve biztosítja a szükséges gondoskodást, a jó hangulatot és örömöt minden gyermek számára. A munkatársaink szakértelme magas színvonalú.

Magán bölcsődénk szeretettel fogad bármilyen nemzetiségű gyermeket 10 hónapostól 3 éves korig.

A Sasadi Bölcsőde NAPIRENDJE:

7:30    A gyermekek fokozatosan érkeznek, akiket kedvesen fogadunk,  átvesszük őket a szülőktől.
8:30-11:00    Szabad játék a kertben (nyáron)
vagy:
10:00 -11:00    Szabad játék a kertben (télen)
8:00-10:00    A foglalkozások ideje: gitárkísérlettel magyar és angol dalok, éneklés, festés, só gyurmázás, színezés, bábozás, torna.
10:00    Ebben az időpontban esszük mindennap a gyümölcsöket.
11:00 - 11:30    Kézmosás, fogmosás, WC a nagyobbaknak.
11:30 - 12:00    Az ebédet a konyhánkban tálaljuk családias hangulatban.
12:00 - 12:30    A gyermekeket tisztába tesszük a délutáni alvás előtt.
12:30-13:00    A gyermekek aludni térnek egy kis elcsendesülés és a mese után.
15:00 -16:00    Gyengéd ébredés után az uzsonna felszolgálása. Majd szabad játék következik a kertben, a szülőkre várva.
18:00    A bölcsőde bezárja kapuit.

Étkeztetés

A gyermekek nagyfokú vitamin, fehérje és ásványi anyag szükséglete megkívánja a változatos étrendet. Napi négyszeri étkezést biztosítunk. A reggelit, a tízórait és az uzsonnát saját kezűleg készítjük. Az ebédet gyermekkonyháról rendeljük. Nagy figyelmet szentelünk az egészséges táplálkozásnak. A gyermekek mindennap fogyaszthatnak zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonából készült pék árut.

Bölcsőde előjegyzési lehetőség

Regisztrációs rendszerünk lehetőséget teremt egy későbbi időpontban történő tényleges belépésre. 
Magánbölcsőde 11 kerület, újbuda | Sasadi Bölcsőde kapcsolatfelvétel

 

x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)