Bemutatkozás

Meghatározó jelentőségű, hogy a gyermek a legelső szociális közegében jól érezze magát. Hozzánk az új belépő kisgyermekek  kulturált gyermek környezetbe érkeznek. A gyermek mindennapjait átszövő elsődleges tevékenysége a játék, ami az öröm és a tapasztalatszerzés forrása. Alapvető célunk, hogy a hozzánk járó gyerekek vidám hangulatban sokat játszanak.
Ehhez egy családias, barátságos, biztonságot nyújtó, szeretetteljes légkört alakítottunk ki, amelyben személyre szóló, differenciált bánásmóddal foglalkozunk a gyerekekkel.

A hozzánk járó szülők olyan biztos bázisnak tekintenek minket, ahová mindig bizalommal fordulhatnak.

Bölcsődénk 10 éve jött létre és folyamatosan sikerrel működik. Olyan házat működtetünk, ahol a XI kerületben és a XII kerületben, Sasadon és környékén élő, illetve itt dolgozó kisgyermekes családok magán bölcsődei, sport-miniovi, napközbeni gyermekfelügyelet és játszóház szolgáltatást vesznek igénybe.

Sasad, Sas-hegy egyik legszebb részén, zöldövezeti, árnyas, családi házas környezetben helyezkedünk el. Biztonságos, nyugodt, csendes környék.

Autóval könnyen megközelíthető helyen van. Parkolás a ház előtt egyszerű és ingyenes.
53-as busszal az Előpatak utcai megállónál kell leszállni és utána 200 métert sétálni. Nagyszülők is könnyen el tudják hozni bölcsődénkbe az unokákat.

Budai házunk tökéletesen megfelel bölcsőde részére. Világos, napos csoportszobáink dél-keleti és nyugati tájolásúak.

Az arányos méretű, gondozott, füves kerttel rendelkezünk. Bölcsődés korú gyermekeknek megfelelő játszótéri eszközökkel felszerelt kellemes környezetet hoztunk létre. Kialakításánál fontos szempont volt a biztonság, és az otthonosság.

A Sasadi bölcsőde és sport-miniovi azoknak a családoknak segít, akik a mai valósághoz alkalmazkodva, azt a helyet keresik ahol angol nyelvi környezetben, szerető és elfogadó miliőben van esély az angol,  mint világnyelv elsajátítására és a nyelvhez való jó hozzáállás megalapozására.

Sok szülő ráébredt arra, hogy gyermeküknél nem szabad elfecsérelni a korai nyelvtanulásra rendelkezésre álló még alkalmas időt. Ezért egészen kis kortól szorgalmazzák az idegen nyelv tanulását. Bölcsődénk 10 éve sikeresen ennek a helyes szülői elvárásnak felel meg.

A szülők egy része úgy gondolja, gyermeke először tanuljon meg az édes anyanyelvén jól, biztosan beszélni. Nagyon fontos, hogy az anyanyelvét jól beszélje a kisgyermek.
Aki nem kívánja, hogy gyermeke ebben az életkorban angol nyelvi környezetben tanuljon, lehetőség van arra, hogy gyermeke csak magyar nyelvű kiscsoportos foglalkozásokon vegyen részt. Elkötelezetten segítjük a magyar kisgyermekek anyanyelvének biztos megalapozását.

Működésünk magas színvonalának fenntartására törekszünk. Az intézményvezetés önállóságát megtartva, szívesen fogad építő, jobbító javaslatokat a szülőkkel való hatékony együttműködés szándékával.

Tiszteletben tartjuk a családok egymástól eltérő értékrendjét, a gyermekek egyéniségét.

A gyermeket – mint fejlődő személyiséget – különleges védelem illeti meg: tisztelet, elfogadás, szeretet és megbecsülés övezze!

Címünk: 1118 Budapest, Hársmajor u. 14/A.

Újbuda Bölcsőde XI kerület

Megközelíthető: Az 53 autóbusz Sasadi Út / Előpatak utcai megállójától, 3 perces sétával.  

A Hársmajor utcában és a környező utcákban is ingyenes parkolás.

Nyitva tartásunk: reggel 7.30 órától délután 18.00 óráig

A SASADI BÖLCSŐDE és SPORT-MINIOVI egész évben bezárás nélkül üzemel.

Nyári időszakban, az óvodai és iskolai szünetek alatt, a hozzánk járó gyermekek testvéreit is tudjuk fogadni.

Jelentkezni, díjainkról és további részletekről érdeklődni

Blazsovits Éva vezetőnél lehet:
telefonon 06 (30) 812-85-82
vagy az
info@sasadiovi.hu e-mail címen

E-mail: info@sasadiovi.hu

www.bolcsode11kerulet.hu

 

x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)